ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΜΩΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020

0
229

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΜΩΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020

 Το καλοκαιράκι είναι πλέον πολύ κοντά και οι Κιμωλίστες πρέπει να είμαστε σε όλα έτοιμοι! Έχουμε δώσει πια με επιτυχία εξετάσεις στην διάθεση, το κέφι, το μεράκι, από τα οποία αποκτήσαμε την πολύτιμη γνώση και εμπειρία να μπορούμε να προωθούμε τις καινοτόμες ιδέες μας με σκοπό να δημιουργούμε μαζί τις συνθήκες ποιοτικής προβολής της Κιμώλου. Επειδή, βάζουμε τον πήχη πάντα ψηλά, επιθυμία μας είναι να συμβάλλουμε ώστε το φετινό καλοκαίρι να γίνει το καλύτερο πολιτιστικό καλοκαίρι που έχει πραγματοποιηθεί  στην αγαπημένη μας πατρίδα. Όμως, χωρίς τους απαραιτήτους οικονομικούς πόρους το εθελοντικό μας έργο είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Είναι γνωστό ότι ο κινητήριος μοχλός όλων των δράσεων και των πρωτοβουλιών μας είναι η στήριξη που με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και διάθεση συνεργασίας μας προσφέρετε απλόχερα τόσα χρόνια όλοι εσείς που δραστηριοποιήστε επαγγελματικά  στο νησί μας.  Πράγματι, οι επαγγελματίες  αποτελούν για μας το υγιές  μέλλον του νησιού και για αυτό θέλουμε να θέσουμε σταθερότερες  βάσεις συνεργασίας μεταξύ μας, από την οποία θα προκύπτουν κοινά οφέλη. Δεν πρέπει να αγνοούμε, βέβαια  τους δεκάδες απλούς φίλους μας, οι οποίοι εκδηλώνοντας έμπρακτα την διάθεση να στηρίξουν τους Κιμωλίστες μας βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Γνωρίζοντας τα ανωτέρω και με αίσθημα συνεργασίας απευθυνόμαστε πρώτιστα στους επαγγελματίες αλλά και σε όποιον άλλο επιθυμεί και σας καλούμε προαιρετικά να συνδράμετε την διοργάνωση των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της ομάδας μας.  Φυσικά, είμαστε ευγνώμονες για οποιαδήποτε δική σας προσφορά, η οποία να είστε σίγουροι θα προσαρμοστεί στις ανάγκες μας. Επιθυμία μας, όμως, είναι να σας ανταποδώσουμε με ευγνωμοσύνη το πολύτιμο ευεργέτημα αυτό  με την γνωστοποίηση της επωνυμίας σας στους επικοινωνιακούς διαύλους της ομάδας μας. Για να το πετύχουμε αυτό πρακτικά έχουμε καθιερώσει  τέσσερις  κατηγορίες  υποστηρικτών του έργου μας: 

Α) ΜΕΓΑΣ  ΧΟΡΗΓΟΣ

Για να γίνεις Μέγας Χορηγός μας μπορείς να προσφέρεις κάποιο από τα εξής :

– Έξι (6)  διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

-Τριακόσια Ευρώ (300 €)  Στο εν λόγω ποσό  περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

– Δέκα (10) πλήρη  γεύματα, στα οποία περιλαμβάνεται ένα κύριο πιάτο, ένα ορεκτικό, μια σαλάτα  με ένα αναψυκτικό ή μπύρα.

Ελεύθερη διαμόρφωση προσφοράς  ίσης  χρηματικής  αξίας ή σημασίας.

*Προσφορές μεγαλύτερης αξίας θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης για  περαιτέρω ανταποδοτικά οφέλη που δεν προβλέπονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Β) ΧΟΡΗΓΟΣ:

Για να γίνεις  χορηγός στους Κιμωλίστες μπορείς να προσφέρεις διαζευκτικά ένα από τα ακόλουθα:

-Τρεις (3 ) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

-Εκατόν πενήντα Ευρώ (150 €).  Στο εν λόγω ποσό  περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

-Πέντε (5) πλήρη γεύματα, στα οποία περιλαμβάνεται ένα κύριο πιάτο, ένα ορεκτικό, μια σαλάτα  με ένα αναψυκτικό ή μπύρα.

Ελεύθερη διαμόρφωση προσφοράς  ίσης  χρηματικής  αξίας ή σημασίας.

Γ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η υλοποίηση των δράσεων μας  είναι αναπόφευκτη  χωρίς την συνδρομή και την συνεργασία ορισμένων φορέων ή επαγγελματιών που εκ της φύσεως τους και εκ του σημαντικού ή ιδιαίτερου ρόλου τους αποτελούν συστηματικά αναγκαίους  συνεργάτες μας για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

Δ) ΔΩΡΗΤΗΣ

Η κατηγορία αυτή απευθύνεται κυρίως στους ιδιώτες, οι οποίοι δύνανται να βοηθήσουν την ομάδα με όποιο τρόπο επιθυμούν χωρίς να προβλέπεται τρόπος ή  να υφίσταται λόγος ανταποδοτικής προσφοράς  της ομάδας μας σε αυτούς. Ως δωρητές λογίζονται αναγκαστικά και όλοι όσοι θα προσφέρουν στην ομάδα μας μετά την καταληκτική ημερομηνία της 20ης Μαΐου 2020, κατά την οποία όσες προσφορές έχουν συγκεντρωθεί θα προωθηθούν για την τελική δημιουργία του οπτικοακουστικού διαφημιστικού υλικού. Στους δωρητές συγκαταλέγονται και τα ιδρύματα, τα οποία δεν δύνανται να προβούν σε χορηγίες. Οι δωρητές θα αναφερθούν εφάπαξ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Στις δύο πρώτες κατηγορίες, δηλαδή του Μέγα Χορηγού και του Χορηγού

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

1.Την συνεχόμενη αναφορά του λογότυπου κάθε Χορηγού στην ιστοσελίδα μας  (www.kimolistes.com) με την ένδειξη «Μέγας Χορηγός» ή «Χορηγός» μέχρι το τέλος του 2020.

2. Την διαρκή προβολή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook τους μήνες από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο εξαιρουμένης της περιόδου των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου των logo όλων των χορηγών σε συνολική φωτογραφική απεικόνιση ή σε video &

3) την διακεκριμένη προβολή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook  κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο των logo  κάθε χορηγού ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένου του διαφημιστικού κείμενου που θα προτείνει η κάθε επιχείρησή.

4) Αποκλειστικά στην περίπτωση του Μέγα Χορηγού θα προβάλλεται τόσο το εταιρικό βίντεο διάρκειας έως ενάμιση λεπτό όσο και το λογότυπο του Μέγα Χορηγού τουλάχιστον από μια φοράπριν από κάθε προβολή του Cine Kαλησπερίτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του θερινού σινεμά.

5) Αποκλειστικά στην περίπτωση του Χορηγού θα προβάλλεται το λογότυπο του Χορηγού τουλάχιστον  μια φοράπριν από κάθε προβολή του Cine Kαλησπερίτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του θερινού σινεμά.

Σας υπενθυμίζουμε  ότι όσοι από εσάς  συμμετέχετε στο «Δεύτερο Μεγάλο Διαγωνισμό κοινοποίησης

της προωθητικής αφίσας του Cine Καλησπερίτη» δικαιούστε προνομιακά και επιπρόσθετα την αναγραφή του λογότυπου της επιχείρησής σας στην αφίσα της κοινοποίησης.

Απαραίτητο είναι να θυμόμαστε ότι  σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία οι Κιμωλίστες ΑΜΚΕ υποχρεούνται  να συνάψουν ιδιωτικά συμφωνητικά με τους Α) Μεγάλους Χορηγούς Β) Χορηγούς ΚΑΙ Γ) Δωρητές , μέχρι την 20η  Απριλίου 2020 για συμφωνητικά που έχουν υπογραφεί μέχρι τις 31/03/2020, μέχρι την 20η Ιουλίου για συμφωνητικά που έχουν υπογραφεί μέχρι 30/06/2020 και μέχρι την 20η Οκτωβρίου για συμφωνητικά που έχουν υπογραφεί μέχρι 30/09/2020. Η μη υποβολή του συμφωνητικού στην σχετική πλατφόρμα του Taxis αποτελεί παράβαση και επιφέρει επιβολή προστίμου εφόσον υπερβούμε την καταληκτική ημερομηνία ανάρτησης στo taxisnet των προαναφερόμενων ιδιωτικών συμφωνητικών. Επίσης για Δωρεές και χορηγίες, οι οποίες υπερβαίνουν τα 1000,00€ ανά ΑΦΜ οφείλουμε εντός τετραμήνου από την ημερομηνία της δωρεάς ή χορηγίας να αποδώσουμε τον σχετικό φόρο στην αρμόδια ΔΟΥ. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης στις ανωτέρω προθεσμίες είναι αδύνατον να εκπληρώσουμε τα ανταποδοτικά οφέλη.

Όσοι επιθυμούν να προβούν σε δωρεές για τις ανάγκες της εθελοντικής ομάδας Κιμώλου “Κιμωλίστες”, μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας όποιο πόσο επιθυμούν στον υπ’ αριθ. GR2201102920000029200244498 λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΜΩΛΟΥ ΑΜΚΕ.

ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020 ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.