Ο Cine Καλησπερίτης στην παραλία Ρέμα στον «Ελέφαντα» την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στις 21:15μ.μ.

0
210

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ στα πλαίσια των δράσεων του «Kimolos Experience» Festival 2023, συνεχίζει με την 4η προβολή του υπαίθριου μετακινούμενου σινεμά Cine Καλησπερίτη και της ταινίας «Το Κλαμπ των Χωρισμένων», ευγενική χορηγία της εταιρείας διανομής Rosebud.21 Σας περιμένουμε στον πανέμορφο όρμο Ρέμα όπου τα σμιλεμένα βράχια από τα κύματα της θάλασσας έχουν σχηματίσει την μορφή του «Ελέφαντα», για να παρακολουθήσετε τη Γαλλική κωμωδία με τα Βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpes D’ Huez.

Υπόθεση

Ο Μπεν είναι μεσίτης. Ετοιμάζει μια απίστευτη έκπληξη για την γυναίκα του, τη Βανέσα, για την επέτειο των πέντε χρόνων γάμου τους. Συνεχίζει να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Όταν όμως την ακούσει να τον… κερατώνει σε ζωντανή μετάδοση, ο κόσμος του διαλύεται. Και ενός κακού μύρια έπονται. Ο Μπεν δεν μπορεί να το χωνέψει. Η Βανέσα παίρνει όλα της τα πράγματα από το διαμέρισμά τους. Και οι κολλητοί του μυστηριωδώς προσπαθούν να τον αποφύγουν. Όμως τα πράγματα αλλάζουν όταν ο Μπεν συναντά τον Πατρίκ, έναν παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο, που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα. Μαθαίνοντας την κατάσταση ο Πατρίκ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις, μιας που ο Πατρίκ έχει χρήματα, εξαιτίας ενός app που πούλησε. Η παρέα θα μεγαλώσει κι άλλο, καθώς κι άλλοι διαζευγμένοι, χωρισμένοι και εργένηδες θα βρουν εκεί καταφύγιο. Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIP κλαμπ όπου όλοι μπορούν να βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή: να αποδεχτούν το πώς έχουν τα πράγματα πια στη ζωή τους, να νιώσουν ελεύθεροι και να περάσουν καλά. Το κλαμπ έχει ένα ιερό μότο: όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες. Μόνο οι πιγκουίνοι είναι αιώνια πιστοί. Όμως, όταν ο Μπεν συναντήσει την όμορφη Μαριόν, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γαλλία

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μικαέλ Γιουν

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μικαέλ Γιουν, Αλεσάντρ Κοκέλ, Ματιέ Λε Ναούρ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν, Οντρέι Φλερό, Καρολίν Ανγκλάντ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στεφάν λε Παρκ

ΜΟΥΣΙΚΗ: Ολιβέρ Νταξ, Ντομινίκ Γκοριόντ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 108′

ΚΩΜΩΔΙΑ 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.