Η πολυβραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» το Σάββατο 16/7/2022 από το Cine Καλησπερίτη!

0
351
Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο για την χορήγηση άδειας χρήσης του προαύλιου χώρου της Εκκλησίας του Χρυσοστόμου, https://www.facebook.com/msyrou/
Στα πλαίσια των δράσεων του «Kimolos Experience» Festival 2022, παρουσιάζει το Σάββατο 16/7/2022 στις 9:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας του Χρυσοστόμου, στην πλατεία του Κάμπου, στην Κίμωλο, την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic.
Μια ξεχωριστή ταινία που συγκίνησε διεθνώς το κοινό, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές καθώς και βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία αφηγείται με ρεαλισμό τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, που έζησε μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές με ήθος, ταπεινότητα και αφοσίωση με πρωταγωνιστές τους: Άρη Σερβετάλη, Mickey Rourke, Alexander Petrov και ένα μοναδικό cast Ελλήνων ηθοποιών.
Η ταινία διακρίθηκε, μεταξύ άλλων: με 2 Bραβεία Kοινού, ένα στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Μόσχα και ένα στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, με το Βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σιένα στην Ιταλία και με το Grand Prize in spirit of Faith στο Religion Today International Film Festival στο Trento της Ιταλίας, ενώ ήταν υποψήφια για τα Βραβεία ΙΡΙΣ (2022) της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Ευχαριστούμε την εταιρία διανομής Feelgood Entertainment
https://youtu.be/0Oi1bsmR0Z8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.