Ο Cine Καλησπερίτης κλείνει την αυλαία του «Kimolos Experience» Festival 2022, με την τελευταία προβολή την Κυριακή 2/10/2022 στις 20:00 στο Κάστρο Κιμώλου με την ταινία “Το κόλπο του αιώνα”

0
300

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ πραγματοποιεί την τελευταία της προβολή για φέτος στο Κάστρο Κιμώλου την Κυριακή 2/10/2022 στις 20:00 με την ταινία “Το κόλπο του αιώνα” ευγενική παραχώρηση της εταιρίας διανομής Rosebud.21 Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συνείσφεραν με κάθε τρόπο στις προβολές που πραγματοποιήσαμε φέτος, οι οποίες θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους επισκέπτες και νησιώτες για την σκηνική τους παρουσία. Είμαστε ευγνώμων για όλες τις συγκλονιστικές στιγμές που ζήσαμε μαζί σας αλλά και για την έκρηξη αγάπης προς το Cine Καλησπερίτη! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2023 για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του βραβευμένου Cine Καλησπερίτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση στον Βιώσιμο Πολιτιστικό Τουρισμό με το ECTN AWARD 2021 & ως Πρεσβευτής της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022»!

Υπόθεση της ταινίας

Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα της τράπεζας BancoRioκαι κρατάει 23 ομήρους, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα που κρύβονται στο θησαυροφυλάκιο. Η αστυνομία καταφθάνει και περικυκλώνει την τράπεζα, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να μεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν. Όσο περνούν οι ώρες και οι ληστές δεν παραδίδονται, η αστυνομία παίρνει την παράτολμη απόφαση να κάνει έφοδο. Μόλις, όμως, μπουν στο κτίριο, τους περιμένει μια τεράστια έκπληξη. Μετά από μια σειρά επιτυχιών, ο σκηνοθέτης Αριέλ Γουϊνογκράδ αναλαμβάνει να αφηγηθεί την ιστορία της διασημότερης τραπεζικής ληστείας στα χρονικά της Αργεντινής, ισορροπώντας με μαεστρία ανάμεσα στο σασπένς, το χιούμορ και τον εύστοχο κοινωνικό σχολιασμό, σε μια ταινία που σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων στην Αργεντινή.

Παραγωγή: Αργεντινή

Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ

Σενάριο: Άλεξ Ζίτο, Φερνάντο Αραούχο

Πρωταγωνιστούν: Ντιέγκο Περέτι, Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Λούις Λούκουε, Πάμπλο Ράγο Διάρκεια: 114′

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.