Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 9.15μμ στην Παραλία Μαυροσπήλια η διαχρονική ταινία « Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» και αμέσως μετά «Κινηματογράφος & Παιχνίδια Αντίληψης» Μια συζήτηση με την Ευγενία Αθηνά Φώη @NIA8 ( Σύμβουλος ψυχικής υγείας, στρατηγικής, παρουσιάστρια και σκηνοθέτης)

0
230

Οι κιμωλίστες γνωρίζουν, πως το σινεμά εκτός από ψυχαγωγία είναι και σοφία.
Μια ταινία μας δίνει την δυνατότητά να εξετάσουμε οπτικές τις ζωής αλλά και να διευρύνουμε την σκέψη μας σε ότι αφορά την ίδια την ζωή και τις επιλογές μας. Βγαλμένες οι ταινίες και από την αληθινή ζωή μπορούν να μας διδάξουν και να μας εξελίξουν, και αυτή είναι η οπτική που θα μοιραστεί μαζί μας η Σύμβουλος Ψυχικής υγείας, Σύμβουλος στρατηγικής αλλά και σκηνοθέτης Ευγενίας Αθηνάς Φώη. @NIA8
Τι σχέση έχουν οι ταινίες με τη θεραπεία? Τι σχέση έχουν οι ταινίες με το κοινωνικό σύνολο αλλά κ τις προσωπικές μας επιλογές?
Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 9.15μμ θα κάνουμε ένα κύκλο για τα θέματα που διαπραγματεύεται η διαχρονική ταινία «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών» στην παραλία Μαυροσπήλια!
Τι καλύτερο από το συνδυασμό της ταινίας και μιας καλής κουβέντας μετά, πάνω στην θάλασσα….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.