Επετειακή προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος» για την συμπλήρωση 10 χρόνων της Εθελοντικής Ομάδας «Κιμωλίστες» (ΑΜΚΕ).

0
514
Η βραβευμένη ταινία «Σινεμά ο Παράδεισος» που απέσπασε Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, επιλέχθηκε από εσάς για να προβληθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30μ.μ. στο Κάστρο της Κιμώλου, στα πλαίσια του Festival «Kimolos Experience 2021». Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια παρουσίας των Κιμωλιστών, στο νησί μας!
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέφεραν κατά την διάρκεια των 10 χρόνων και όσους συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να συνεισφέρουν, ξεκινώντας από τους Φορείς του νησιού της Κιμώλου, τους υποστηρικτές μας από όλη την Ελλάδα, τους ιδιώτες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, τους Χρυσούς Χορηγούς, τους Μεγάλους Χορηγούς, τους Υποστηρικτές, τους Χορηγούς μας καθώς και όσους επιμελούνται τα κείμενα μας και τις αναρτήσεις μας, ώστε να διατηρούμε ενημερωμένες τις ιστοσελίδες μας.
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τα δέκατα γενέθλιά μας αλλά και τις ποικίλες δράσεις μας που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, να αναπολήσουμε αξέχαστες στιγμές παρέα με ένα δροσερό επιδόρπιο και αναψυκτικό. Σας περιμένουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=C2-GX0Tltgw

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.