Δεύτερη προβολή του Cine Καλησπερίτη στην παραλία Αμμώνι τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023!

0
223
Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ στα πλαίσια των δράσεων του «Kimolos Experience» Festival 2023, συνεχίζει με την 2η προβολή του υπαίθριου μετακινούμενου σινεμά Cine Καλησπερίτη και της ταινίας «Η Γεύση της Απιστίας», ευγενική χορηγία της εταιρείας διανομής Rosebud.21.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Αμμώνι, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, (21:15μ.μ), την παραλία όπου βρίσκεται στο ομώνυμο ακρωτήρι, στη νότια πλευρά της Κιμώλου, δίπλα στη παραλία Καλαμίτσι, με θέα τη Μήλο και το νησάκι του Αγίου Ανδρέα.
Υπόθεση
Η Μάγκι κι ο Κάρστεν είναι ζευγάρι και στη ζωή και στη δουλειά. Εκείνη, ανθρωπολόγος με ειδίκευση στη γαστρονομία, σχεδιάσε το περιβάλλον του μοδάτου, ακριβού τους εστιατορίου, που θέλει να κατακτήσει τον ανταγωνισμό της Κοπεγχάγης. Εκείνος, είναι ο σεφ. Τολμηρός, γεμάτος ιδέες, αυστηρός και τελειομανής, παλεύει να κερδίσει το πολυπόθητο αστέρι Michelin. Αυτό που θα τους δώσει την ώθηση να 1καταξιωθεί το εστιατόριό τους, να απογειώσουν τη φήμη του και να εξωφλήσουν τα χρέη τους. Εργάζονται πυρετωδώς κι αυτό έχει αντίκτυπο και στην προσωπική τους σχέση και στη φροντίδα των παιδιών τους. Γιατί, στα αλήθεια, το κυνήγι της επιτυχίας είναι ανάγκη με πιο βαθιά ρίζα. Πατάει σε εγωισμούς, ανασφάλειες, σύνδρομα. Όταν μια μέρα ο Κάρστεν βρίσκει ένα γράμμα που αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του αγαπά κάποιον άλλον τι θα κάνει; Πόσο αυτό θα τον κλονίσει, θα τον αποσπάσει από το όνειρό του; Και η Μάγκι; Θα τον στηρίξει, ή θα αποκαλύψει μια αλήθεια που ικανή να τα τινάξει όλα στον αέρα; Ποιος ήταν τελικά ο αποστολέας του γράμματος;
Δανία, Σουηδία, 2021
Παραγωγή: Λουίζ Βεσθ
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπόε
Σενάριο: Κρίστοφερ Μπόε, Τομπίας Λίντχολμ
Φωτογραφία: Μανουέλ Αλμπέρτο Κλάρο
Μοντάζ: Γιάνους Μπίλεσκοφ Γιάνσεν, Μάι Θόρνταλ
Μουσική: Αντονι Λιέντο, Μικέλ Μάλτα
Πρωταγωνιστούν: Νίκολαϊ Κόστερ-Βαλντάου, Κατρίνε Γκρέις-Ροσένταλ
Διάρκεια: 100 λεπτά
https://www.youtube.com/watch?v=InL8xvh9IWA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.