Η βραβευμένη ταινία «Suntan» τη Δευτέρα 1/8/2022 στο Ρέμα με θέα τον «Ελέφαντα», παρουσία του σκηνοθέτη κ. Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, από το Cine Καλησπερίτη!

0
414

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ, σας προσκαλεί για πρώτη φορά, σε μια ξεχωριστή προβολή στον όρμο Ρέμα, τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022 στις 9:15μ.μ, όπου θα γίνει η προβολή της ταινίας «Suntan». Ο Cine Καλησπερίτης σας περιμένει στο Ρέμα με τα «σύρματα» τις σπηλιές λαξεμένες στον βράχο όπου φυλάσσονται οι βάρκες τον χειμώνα, με θέα το βραχώδη σχηματισμό «Ελέφαντα», τη μορφή που σμιλεύτηκε στα βράχια από τη θάλασσα και τον αέρα με το πέρασμα του χρόνου! Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Ο κ. Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, θα μας κάνει την τιμή να παρευρίσκεται στην προβολή της ταινίας στο Ρέμα, όπου θα συνομιλήσει με το κοινό. Η ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το 2017 και άλλα πέντε βραβεία (σκηνοθεσίας, σεναρίου, φωτογραφίας, Α΄ αντρικού ρόλου (Μάκης Παπαδημητρίου) και Β΄ γυναικείου ρόλου (Έλλη Τρίγγου). Υπόθεση. Το «Suntan»είναι ένα ψυχολογικό δράμα, το οποίο συνδυάζει το σασπένς με το χιούμορ. Ο Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου) δεν είναι ένας συνηθισμένος σαραντάρης. Εσωστρεφής και μοναχικός, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική. Ο χειμώνας στο νησί περνά ήσυχα, δίχως πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικές συγκινήσεις, όμως πολύ σύντομα έρχεται το καλοκαίρι και όλα αλλάζουν.

Πλακωτό

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη: το «Suntan» είναι η πιο προσωπική ταινία που έχω κάνει, άρα ήταν προφανές από την αρχή και αυτονόητο ότι θα γύριζα την ταινία εκεί για λόγους ευκολίας, αφού την ξέρω τόσο καλά, αλλά και νοσταλγίας. Πάντως, παρόλο που έχω πάει τόσες φορές στην Αντίπαρο και την έχω δει σε όλες της τις φάσεις και από την καλή και από την ανάποδη, δεν μπορούσα να φανταστώ το πόσο ωραία θα έγραφε στον φακό, και το νησί και οι άνθρωποι.» Αργύρης Παπαδημητρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.