Ευχαριστήριο για τη Δεύτερη έκδοση 1,500 αντιτύπων του βιβλίου μας «Ένας Μικρός Κιμωλίστας» ευγενική χορηγία της κ. Ιωάννας Μαρτίνου, φίλη της Φιλαναγνωσίας και της Εθελοντικής Ομάδας Κιμώλου!

0
383

Μετά την Πρώτη έκδοση του βιβλίου μας «Ένας Μικρός Κιμωλίστας» το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε μια βδομάδα, η Δεύτερη έκδοση 1,500 αντιτύπων είναι πλέον γεγονός! Ευχαριστώ πολύ την Τυποστυλ Εκτυπώσεις και τον κ. Άκη Γδοντέλη για το άψογο αποτέλεσμα!
Αποτελεί ξεχωριστή Τιμή για εμένα ως συγγραφέα & υπεύθυνη των νεοσύστατων εκδόσεων Weaving Waves Publications, η ανταπόκριση εκ μέρους της κ. Ιωάννας Μαρτίνου στην χρηματοδότηση της Δεύτερης έκδοσης του βιβλίου μας. Ευχαριστώ θερμά την κ. Μαρτίνου για την έκφραση της αγάπης της προς την Κίμωλο και τις Κυκλάδες εν γένει. Η ευαισθησία της όσον αφορά το τρίπτυχο Εκπαίδευση, Πολιτισμός και Περιβάλλον εκδηλώνεται με ξεχωριστό τρόπο κάθε φορά στηρίζοντας τις προσπάθειες των μικρών νησιών και τον Εθελοντισμό!
Η κ. Ιωάννα Μαρτίνου έγινε αρωγός με την στήριξή της στο έργο της ομάδας μας και της δράσης δημιουργικής (κατά)γραφής, «Αφηγήσεις στα Κύματα», η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
https://www.agatharodi.com/el/story-telling-waves/ έτσι με την πολύτιμη βοήθειά της η δράση μας θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα 4 Κυκλαδονήσια! Η εκπόνηση της δράσης μας έχει γίνει και θα ενημερώσουμε τους επόμενους μήνες για το χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία όπου θα μοιραστούν ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπα για τις ανάγκες ενίσχυσης των βιβλιοθηκών τους.
Σε αυτό το σημείο εκφράζω τις προσωπικές ευχαριστίες και εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου καθώς και την ευγνωμοσύνη μου προς την κ. Ιωάννα Μαρτίνου, την Blue Gem ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΜ Ναυτική Εταιρεία, πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου Οσία Μεθοδία και τον πλοιοκτήτη Captain Εμμανουήλ Γαλανό, για την οικονομική συνδρομή της στην έκδοση του βιβλίου μας. Η ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΜ Ναυτική Εταιρεία είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια που αφορά το νησί της Κιμώλου. Η χαρά μας είναι διπλή αφού το πέρασμα από την ατομική στην ομαδική παραγωγή λόγου και της σύνδεσης των ιστοριών με την ταυτότητα του νησιού και την ύπαρξη της ομάδας «Κιμωλίστες» έγιναν ένα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.