2ος Διαγωνισμός Εθελοντικής Ομάδας Κιμώλου «Κιμωλίστες» για 5ημερη διαμονή στην Κίμωλο.

0
241

       Ο θερινός κινηματογράφος στην Κίμωλο, αποτέλεσε όνειρο μας, το οποίο έγινε πραγματικότητα, ψυχαγωγώντας τους Κιμωλιάτες, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας. Ταινίες όλων των εποχών, προβάλλονται μία (1) με δύο (2) φορές την εβδομάδα σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με κεριά, με φόντο το γαλάζιο του ουρανού και το μπλε της θάλασσας.Γιορτάζοντας τα 7α γενέθλια του «Cine Καλησπερίτης», διεξάγουμε τον 2ο Διαγωνισμό για το 2020.

Δώρα Διαγωνισμού:

 • Tέσσερις (4) διανυκτερεύσεις για δύο (2) ζευγάρια στο νησί της Κιμώλου, προσφορά των καταλυμάτων “Sofia΄s apartments” και “Kimolia Gi Studios” ,
 • Διατροφή σε εστιατόρια του νησιού (1 γεύμα την ημέρα για κάθε ζευγάρι), προσφορά των επιχειρήσεων εστίασης “Postali” – “Meltemi View &Taste”- “Sardis Rooms RestaurantΤης Μπέμπας” – “Kαλή Καρδιά”,
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με συμβατικό πλοίο προσφορά των ταξιδιωτικών γραφείων “Kimolos Travel” και “Niceland Travel Agency” &
 • Χαλάρωση για 1 βραδιά, απολαμβάνοντας ποτά-κοκτέιλ της επιλογής σας, προσφορά του Coffee-Bar & more “Stou fragouli” και του Cocktail-Bar “Agora“.

🎁Επίσης, 5 νικητές κερδίζουν από τρία (3) kg θυμαρίσιο μέλι από την τοπική επιχείρηση «Το Μελάκι της Κιμώλου».

Σημείωση:

To 4ήμερο ταξίδι αφορά τις περιόδους:

 α) από 1η Ιουνίου έως 14η Ιουνίου 2020 ,

β) από 23η Ιουνίου έως 30η Ιουνίου 2020 &

 γ) από 1η Σεπτεμβρίου έως 30η Σεπτεμβρίου 2020.

Για να δηλώσεις συμμετοχή πρέπει:

👉Να κάνεις Like στην σελίδα μας στο facebook «Κιμωλίστες-Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου ΑΜΚΕ».

👉Kοινοποίηση του Διαγωνισμού (Δημόσια) από την ανάρτηση που έχει γίνει στο προφίλ της ομάδας “Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου

👉Να κάνεις TAG (επισύναψη) ένα φίλο σου στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο προφίλ της ομάδας “Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου” (επιτρέπονται πολλαπλά σχόλια από τον ίδιο χρήστη αρκεί να γίνονται κάθε φορά TAG διαφορετικά άτομα)

 

Οι όροι του διαγωνισμού συμμετοχής είναι οι κάτωθι :

 1. 1. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 10η Μαρτίου 2020 έως και την 20η Μαρτίου 2020
 2. 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των μελών της εθελοντικής ομάδας «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ», καθώς και οι συγγενείς μέχρι 4ο βαθμό. Είναι απαραίτητο, όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν λογαριασμό και αληθινό προφίλ στο Facebook. Σε αντίθετη περίπτωση, ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να εξαιρέσει από το διαγωνισμό οποιονδήποτε, χωρίς καμία αξίωση από μεριάς του συμμετέχοντος.
 3. 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν LIKE στη σελίδα μας στο facebook «Κιμωλίστες-Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου ΑΜΚΕ », κοινοποίηση του Διαγωνισμού & τουλάχιστον 1 Σχόλιο στην ανάρτηση (post) του διαγωνισμού στο προφίλ της ομάδας ” Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου, επισυνάπτοντας ένα φίλο σας.
 4. 4. Δεν υπάρχει περιορισμός στα σχόλια, που μπορεί να κάνει κάποιος στην ανάρτηση, αλλά για τον διαγωνισμό λαμβάνεται υπόψη μόνο η 1ηκαταχωρηθείσα  χρονικά έγκυρη κατά τον όρο συμμετοχής 2. Συμμετοχή μέσω τρίτων προσώπων ή αντιπροσώπου δεν επιτρέπεται και καθίσταται άκυρη.
 5. 5. Ρητώς αναφέρεται ότι τα  δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλάσσονται με ρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας και δεν μεταβιβάζονται σε άλλο άτομο.
 6. 6. Τα δώρα αφορούν μόνον την περίοδο που αναγράφεται ανωτέρω, πέραν αυτής της περιόδου και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί το ταξίδι, καθίσταται άκυρο.
 7. 7. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00 μ.μ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν άμεσα.
 8. 8. Ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e mail) που θα έχει δηλώσει καθώς και με ανάρτηση στη σελίδα της Ομάδας στο facebook και στο site της Ομάδας (www.kimolistes.com) .
 9. 9. Ο νικητής είναι υποχρεωμένος,να δηλώσει την προσέλευσή του, στο νησί μέχρι και την 30η Απριλίου 2020. Πέραν αυτής της ημερομηνίας, η συμμετοχή του ακυρώνεται.
 10. 10. Μετά την λήξη του διαγωνισμού (20η Μαρτίου 2020), θα αναδειχθούνoυν δύο νικητές (2 ζευγάρια) και δύο επιλαχόντες (2 ζευγάρια).
 11. 11. Κάνοντας Like, σημαίνει ότι αποδέχεσαι αυτόματα τους όρους του διαγωνισμού.
 12. 12. Παρακαλούμε όσο μπορείς να αποφύγεις την χρήση πολλών εικονιδίων και ειδικών χαρακτήρων.
 13. 13. Διαφύλαξη Προσωπικών Δεδομένων: Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται από τους διοργανωτές, με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους.
 14. 14. Παραβίαση από τους συμμετέχοντες των όρων, έτσι όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί από την ομάδα «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΜΩΛΟΥ», οι οποίοι θεωρούνται έγκυροι και γίνονται αποδεκτοί από τους συμμετέχοντες, με τη δήλωση συμμετοχής τους, καθιστούν αυτομάτως άκυρη τη συμμετοχή τους.
 15. 15. Η ομάδα «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ» υποχρεούται να επικοινωνήσει με τον νικητή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) και ανάρτηση της στη σελίδα της Ομάδας στο facebook
 16. 16. Ο νικητής θα πρέπει εγγράφως, μέσω e-mail,να αποδεχτεί ή να απορρίψει την παραλαβή του δώρου έως την 30η Απριλίου 2020.
 17. 17. Σε περίπτωση, μη αποδοχής του δώρου από τον νικητή, αυτό θα απονέμεται στον επιλαχόντα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.