Πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή και αμειβόμενη συμμετοχή σε καθαρισμό της παραλίας Γιωνή

0
245

    Η Εθελοντική Ομάδα «Κιμωλίστες» συνεχίζει την υλοποίηση των δράσεων της στο νησί της Κιμώλου, οι οποίες είναι συνυφασμένες με το μέλλον του περιβάλλοντος, συμβάλλουν στην μείωση των προβλημάτων του θαλάσσιου οικοσυστήματος και στην ταυτόχρονη προστασία των θαλάσσιων οργανισμών.

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες», Πρεσβευτής του προγράμματος «Sea Change Greek Islands», του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη Athanasios C. Laskaridis Charitable Foundation ξεκινά με τον δεύτερο καθαρισμό για φέτος στην παραλία «Γιωνή» η οποία είναι μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά έχει σκουπίδια που φέρνουν οι δυνατοί βοριάδες και κατά πάσα πιθανότητα έχουν ταξιδέψει σε όλο το Αιγαίο Πέλαγος. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται, είτε εθελοντικά είτε με αμοιβή, να συμμετέχουν στον καθαρισμό της παραλίας «Γιωνή» , από τις έξι που έχουν προγραμματιστεί, καθώς και στη μεταφορά των απορριμμάτων που θα συλλεχθούν στην αναφερόμενη εξόρμηση καθαρισμού της παραλίας. Θα ξεκινήσουμε την Κυριακή 24/10/2021 και ώρα 09:00 το πρωί από του Μυζηθρού, θα μεταφερθούμε στου «Γιωνή» με δικά μας οχήματα και θα επιστρέψουμε πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Παρακαλούμε να επιλέξετε επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια, πάνινες τσάντες, και νερό σε παγούρι. Τηλ. Συμμετοχής: 6944665646 Επιλέγω να είμαι μέρος της λύσης. Είμαι η αλλαγή. Λέω όχι στα πλαστικά μίας χρήσης. Με τις συντονισμένες δράσεις και την αρμονική συνεργασία μπορούμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στην διαφύλαξη των καθαρών ακτών μας. Σας περιμένουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.