ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!!!

0
240
Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από τη δραστηριοποίηση της Εθελοντικής Ομάδας της Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας για τις συγκινητικές ευχές, αλλά και για τη διαρκή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του φανταστικού ταξιδιού! Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στοχεύοντας πάντα πιο ψηλά και καθώς  η καλοκαιρινή σεζόν 2017 πλησιάζει στο τέλος της με τις τελευταίες φετινές μας δραστηριότητες (σινεμά, πεζοπορίες κ.ά.), έχουμε ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, αναζητούμε ιδέες για βελτίωση των δραστηριοτήτων που διενεργούμε, αλλά και για άλλες, καινούριες, που θα θέλατε να οργανώσουμε, και έτσι απευθύνουμε σε όσους ενδιαφέρονται πρόσκληση να μας ενημερώσουν για όποια σχετική έμπνευση μπορεί να έχουν! Καλούμε μάλιστα, τους φίλους του καλού κινηματογράφου να κάνουν την αρχή, για να γίνει η σχέση μας πιο διαδραστική και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά, προτείνοντάς μας τις ταινίες που θα ήθελαν να προβάλει το ¨Cine Καλησπερίτης¨ το ερχόμενο καλοκαίρι!
Περιμένουμε λοιπόν τις προτάσεις σας, για οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει την παραμονή σας στην Κίμωλο ακόμα πιο όμορφη, κι εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε επιπλέον κίνητρα για να επισκέπτεστε τον τόπο μας και να έχουμε τη χαρά να περνάμε μαζί τα καλοκαίρια μας, στο μαγευτικό νησί μας!

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.