Δεύτερος Καθαρισμός Παραλίας Βρουλίδι 

0
206

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» θα πραγματοποιήσει έναν ακόμα καθαρισμό στην παραλία Βρουλίδι στο πλαίσιο του προγράμματος «SeaChange Greek Islands», που διοργανώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα ό Κ. Λασκαρίδη, με στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης. Η παραλία είναι στην Β.Δ. πλευρά του νησιού, απομονωμένη και μη προσβάσιμη από δρόμο.

Έγινε ήδη ένας καθαρισμός την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, όπου μαζεύτηκε μεγάλος όγκος σκουπιδιών. Χρειάζεται όμως και δεύτερος καθαρισμός, έτσι ώστε να μαζευτούν όλα τα σκουπίδια που υπάρχουν στην παραλία. Ταυτόχρονα θα γίνει καθαρισμός και των δέντρων τα οποία είναι Αλμυρίκια (Tamarix).

Τα σκουπίδια που έχουν συγκεντρωθεί και θα συγκεντρωθούν κατά το δεύτερο καθαρισμό, θα μεταφερθούν με θαλάσσια μέσα στο Λιμάνι της Κιμώλου, έτσι ώστε να μεταφερθούν στον κατάλληλο χώρο.

Η συμμετοχή σας θα μας δώσει χαρά! Οι Κιμωλίστες θα καλύψουν τη μετακίνηση όσων δεν διαθέτουν όχημα, οπότε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο 6944 66 56 46. Αναχώρηση Κυριακή , 17/02, στις 08:00 π.μ από το Ταχυδρομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.