Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 20:45 μ.μ στην παραλία της Αλυκής “Η Φωνή του Αιγαίου” και στις 22:00 μ.μ “Η Ρόζα της Σμύρνης”

0
452

 Η Φωνή του Αιγαίου

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ωρα 20:45 μ.μ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Η φωνή του Αιγαίου” στην παραλία της Αλυκής. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού καθώς και συζήτηση σχετικά με το θέμα της άναρχης δόμησης στις Κυκλάδες.

Ντοκιμαντέρ 2004| Διάρκεια: 61′

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Λυδία Καρρά με τους: Μισέλ Βάλεϊ

Οι αλλαγές που επήλθαν στα νησιά του Αιγαίου από την εποχή της Τουρκοκρατίας μέχρι σήμερα, η μεταλλαγή της αγροτικής οικονομίας σε τουριστική και τα προβλήματα που θέτει η άναρχη οικοδόμηση σε βάρος της παραδοσιακής φυσιογνωμίας των νησιών. Με μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.
Με την ευγενική παραχώρηση του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 22 :00 μ.μ στην παραλία της Αλυκής “Η Ρόζα της Σμύρνης”

Δραματική 2016

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιώργος Κορδέλλας με τους: Τάσο ΝούσιαΕυγενία ΔημητροπούλουΛήδα ΠρωτοψάλτηΓιούλικα Σκαφίδα

Στην Αθήνα του 1987 ο Δημήτρης ετοιμάζει μια έκθεση πάνω στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων της Σμύρνης και, ψάχνοντας, ανακαλύπτει σε ένα τούρκικο παλιατζίδικο ένα ματωμένο νυφικό. Αναζητώντας την ιστορία του, καταλήγει στη Ρόζα, μια γηραιά κυρία που ζει με την εγγονή της και δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν το παρελθόν της.

Με την ευγενική παραχώρηση της εταιρίας διανομής Feelgood Entertainment

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.