Συλλογή φωτογραφικού υλικού για το ημερολόγιο του 2017

2
420
Η εθελοντική ομάδα Κιμώλου ” Κιμωλίστες “ενδιαφέρεται να συγκεντρώσει φωτογραφικό υλικό που σχετίζεται όχι μόνο με τα μονοπάτια της Κιμώλου και της Πολυαίγου αλλά και με μικρές γνωστές ή και  άγνωστες διαδρομές σαν αυτές που οδηγούν στα υπέροχα ξωκλήσια μας.
Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθεί όσο περισσότερο υλικό γίνεται, προκειμένου να καταγραφεί, να εκτεθεί δημόσια αλλά και διαδικτυακά, και απ’ αυτό το υλικό να δημιουργηθεί ένα ημερολόγιο για το 2017 που θ’ αρχίσει να διανέμεται από φέτος το καλοκαίρι.
Για το σκοπό αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο που έχει στα χέρια του ανάλογες φωτογραφίες  πρόσφατες αλλά και παλιότερες, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, και θέλει να τις μοιραστεί, να έρθει σε επαφή μαζί μας.
Χωρίς να είναι δεσμευτικό, ορίζουμε κατ΄αρχήν ένα χρονικό διάστημα από τώρα μέχρι το Πάσχα για την συγκέντρωση όσων εικόνων μας αποσταλούν προκειμένου να καταγραφούν, να αξιολογηθούν και να επιλεγεί ότι θα μπορούσε να περιληφθεί στο ημερολόγιο.

Αγαπητοί φίλοι αναμένουμε ν΄ανταποκριθείτε συμμετέχοντας στην προσπάθεια μας στέλνοντας μας ότι διαθέσιμο έχετε, είτε στο mail της ομάδας στο kimolistes@outlook.com είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Κίμωλος Τ.Κ 84004 για την Εθελοντική ομάδα Κιμώλου.KIMOLISTES HMEROLOGIO 2015 33X23cm01 αντίγραφο

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.