Πρόσκληση για τον καθαρισμό της παραλίας Μερσινιάς

0
168

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες»(ΑΜΚΕ), Πρεσβευτής του προγράμματος «SeaChange Greek Islands», με την στήριξη από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation που έχει στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, έχει ήδη πραγματοποιήσει καθαρισμούς με δωρεά του Ιδρύματος στις παραλίες: Βρωμόλιμνο, Γιωνή, Γαμπά, Κάστρο και Βρουλίδι.

Ο πρώτος καθαρισμός του 2023 θα πραγματοποιηθεί στην παραλία «Μερσινιά» την 6η παραλία από τους καθαρισμούς του 2022 και απομένει ένας ακόμα καθαρισμός της παραλίας Μακρόπουντα. Η βραχώδης παραλία «Μερσινιά», θα καθαριστεί για δεύτερη φορά, βρίσκεται στη Βορειοδυτική πλευρά του νησιού, ανάμεσα στις παραλίες Βρουλίδι και Μακρόπουντα. Είναι απομονωμένη, χωρίς να υπάρχει πρόσβαση μέσω μονοπατιού παρά μόνο δια θαλάσσης. Κατά την διάρκεια του προηγούμενου καθαρισμού μας, διαπιστώσαμε πως ο όγκος σκουπιδιών που έχει μεταφερθεί μέσω θαλάσσης είναι υπερβολικά μεγάλος και επιβάλλεται ο εν λόγω καθαρισμός της.

Αναχώρηση το Σάββατο  18/2/2023 στις 08:00 π.μ από το Ταχυδρομείο. Τηλ. Επικοινωνίας: 6944665646.

Επιλέγω να είμαι μέρος της λύσης. Είμαι η αλλαγή. Λέω όχι στα πλαστικά μίας χρήσης. Με τις συντονισμένες δράσεις και την αρμονική συνεργασία μπορούμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στην διαφύλαξη των καθαρών ακτών μας.

#Seachange #GreekIslands #NoPlastic #Aclcf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.