Πρόσκληση για καθαρισμό της παραλίας «Κάστρο»

0
215

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες»(ΑΜΚΕ), πρεσβευτής του προγράμματος «SeaChange Greek Islands» για 5η χρονιά, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation το Σάββατο 24/12/2022, θα πραγματοποιήσει τον πέμπτο κατά σειρά καθαρισμό για το 2022, με στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης.

Ο καθαρισμός της παραλίας «Κάστρο» ακολουθεί μετά τις παραλίες «Βρουλίδι», «Βρωμόλιμνο», «Γιωνή» και «Γαμπά» και θα είναι ο τελευταίος για το 2022. Ο πρώτος καθαρισμός της συγκεκριμένης παραλίας πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019. Η παραλία «Κάστρο» βρίσκεται στην βορεινή πλευρά του νησιού της Κιμώλου κοντά στην παραλία Αγιόκλημα και δίπλα στην παραλία Φιδάκι όπου αναβλύζει θερμό ιαματικό νερό. Η πρόσβαση μας στην παραλία θα γίνει με σκάφος.

Οι δυο παραλίες που απομένουν να καθαριστούν είναι η Μακρόπουντα και η Μερσινιά και οι καθαρισμοί τους θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2023. Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει πολύ στην αποτελεσματικότητα της δράσης και θα μας δώσει μεγάλη χαρά! Τηλ. Επικοινωνίας: 6944665646.

Αναχώρηση το Σάββατο 24/12/2022, στις 08:00 π.μ. από το Ταχυδρομείο. Επιλέγω να είμαι μέρος της λύσης. Είμαι η αλλαγή. Λέω όχι στα πλαστικά μίας χρήσης. Με τις συντονισμένες δράσεις και την αρμονική συνεργασία μπορούμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στην διαφύλαξη των καθαρών ακτών μας. Σας περιμένουμε.

#Seachange #GreekIslands #NoPlastic #Aclcf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.