Πρόσκληση για καθαρισμό παραλίας Γιωνή

0
140
Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» (ΑΜΚΕ), συνεχίζει την υλοποίηση των δράσεων της στο νησί της Κιμώλου, οι οποίες είναι συνυφασμένες με το μέλλον του περιβάλλοντος, συμβάλλουν στην μείωση των προβλημάτων του θαλάσσιου οικοσυστήματος και στην ταυτόχρονη προστασία των θαλάσσιων οργανισμών. Πρεσβευτής του προγράμματος «SeaChange Greek Islands», για 5η χρονιά, με την στήριξη από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation, που έχει στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, συνεχίζει με τον καθαρισμό της παραλίας «Γιωνή». Η συγκεκριμένη παραλία είναι η τρίτη που θα καθαριστεί φέτος μετά τους καθαρισμούς στις παραλίες Βρουλίδι και Βρωμόλιμνο. Η παραλία «Γιωνή» είναι μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά έχει σκουπίδια που φέρνουν οι δυνατοί βοριάδες και κατά πάσα πιθανότητα έχουν ταξιδέψει σε όλο το Αιγαίο Πέλαγος.          Θα ξεκινήσουμε το Κυριακή 26/11/2022 και ώρα 08:00 το πρωί από του Μυζηθρού, θα μεταφερθούμε στου «Γιωνή» με δικά μας οχήματα και θα επιστρέψουμε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Σας περιμένουμε για να προσφέρετε στον καθαρισμό της παραλίας «Γιωνή» αλλά και στον αγώνα μας για έναν ομορφότερο πλανήτη, ένα πιο υγιές περιβάλλον και καθαρότερες παραλίες στο νησί της Κιμώλου. Τηλ. Επικοινωνίας: 6944665646.
   Επιλέγω να είμαι μέρος της λύσης. Είμαι η αλλαγή. Λέω όχι στα πλαστικά μίας χρήσης. Με τις συντονισμένες δράσεις και την αρμονική συνεργασία μπορούμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στην διαφύλαξη των καθαρών ακτών μας.
#Seachange #GreekIslands #NoPlastic #Aclcf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.