ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΜΩΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021

0
0
Κιμωλίστες Εθελοντική ομάδα Κιμώλου

Ξεκινάμε στην Εθελοντική Ομάδα της Κιμώλου «Κιμωλίστες» τις προετοιμασίες για το καλοκαιράκι  που πλησιάζει. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2021 κλείνουμε αισίως 10 χρόνια δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανάδειξη και την ποιοτική προβολή του νησιού μας. Είμαστε ήδη ένα ώριμο παιδί 10 χρονών με εθελοντική προσφορά,  με  γνώση κι εμπειρία  που πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στην διάθεση, το κέφι, στις δημιουργικές  ιδέες και στην υλοποίησή τους. Θα συνεχίσουμε υπό συνθήκες Covid να σχεδιάζουμε τις ιδέες μας και τις δράσεις μας ώστε το φετινό καλοκαίρι  να γίνει το αγαπημένο μας νησί  πυρήνας πολιτισμού και πόλος έλξης με το ξεδίπλωμα των όμορφων  τόπων του, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, της μακριάς ιστορίας του, των φιλόξενων κατοίκων του.

Οικονομικοί πόροι, αλληλεγγύη και συνεργασία ήταν και είναι  οι απαραίτητες συνθήκες κι ο κινητήριος μοχλός για την υλοποίηση του εθελοντικού μας έργου. Αυτά προσφέρατε απλόχερα επί τόσα χρόνια, όλοι εσείς που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στο νησί μας. Αποτελώντας εσείς την βάση για το υγιές μέλλον του νησιού μας, πετύχαμε σταθερούς δεσμούς με εσάς, τους επαγγελματίες του τόπου μας, δεσμούς  που επιθυμούμε να βαθύνουμε και να επεκτείνουμε. Δεκάδες απλοί φίλοι εκδηλώνοντας  την διάθεσή τους να στηρίξουν τους «Κιμωλίστες» και τις δράσεις τους, μας έχουν βοηθήσει έμπρακτα και με πολλούς τρόπους. Με αυτές λοιπόν τις κοινές και πολύτιμες εμπειρίες, απευθυνόμαστε πρώτιστα σε εσάς, τους επαγγελματίες αλλά και σε  όποιον άλλο επιθυμεί, να συνδράμετε την διοργάνωση των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της ομάδας μας. Ευγνώμονες για οποιαδήποτε δική σας προσφορά, η οποία σίγουρα θα προσαρμοστεί στις ανάγκες μας, επιθυμούμε να σας ανταποδώσουμε το πολύτιμο ευεργέτημα αυτό. Έτσι, ανάλογα με την προσφορά σας, οι επικοινωνιακοί δίαυλοι της ομάδας μας θα φιλοξενούν την γνωστοποίηση της επωνυμίας σας, σύμφωνα με τις παρακάτω τέσσερεις κατηγορίες υποστηρικτών του έργου μας:

Α) ΜΕΓΑΣ  ΧΟΡΗΓΟΣ

Για να γίνεις Μέγας Χορηγός μας μπορείς να προσφέρεις κάποιο από τα εξής :

– Έξι (6)  διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

-Τριακόσια Ευρώ (300 €)  Στο εν λόγω ποσό  περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

– Δέκα (10) πλήρη  γεύματα, στα οποία περιλαμβάνεται ένα κύριο πιάτο, ένα ορεκτικό, μια σαλάτα  με ένα αναψυκτικό ή μπύρα.

Ελεύθερη διαμόρφωση προσφοράς  ίσης  χρηματικής  αξίας ή σημασίας.

*Προσφορές μεγαλύτερης αξίας θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης για  περαιτέρω ανταποδοτικά οφέλη που δεν προβλέπονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Β) ΧΟΡΗΓΟΣ:

Για να γίνεις  χορηγός στους Κιμωλίστες μπορείς να προσφέρεις διαζευκτικά ένα από τα ακόλουθα:

-Τρεις (3 ) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

-Εκατόν πενήντα Ευρώ (150 €).  Στο εν λόγω ποσό  περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

-Πέντε (5) πλήρη γεύματα, στα οποία περιλαμβάνεται ένα κύριο πιάτο, ένα ορεκτικό, μια σαλάτα  με ένα αναψυκτικό ή μπύρα.

Ελεύθερη διαμόρφωση προσφοράς  ίσης  χρηματικής  αξίας ή σημασίας.

Γ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η υλοποίηση των δράσεων μας  είναι αναπόφευκτη  χωρίς την συνδρομή και την συνεργασία ορισμένων φορέων ή επαγγελματιών που εκ της φύσεως τους και εκ του σημαντικού ή ιδιαίτερου ρόλου τους αποτελούν συστηματικά αναγκαίους  συνεργάτες μας για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

Δ) ΔΩΡΗΤΗΣ

Η κατηγορία αυτή απευθύνεται κυρίως στους ιδιώτες, οι οποίοι δύνανται να βοηθήσουν την ομάδα με όποιο τρόπο επιθυμούν χωρίς να προβλέπεται τρόπος ή  να υφίσταται λόγος ανταποδοτικής προσφοράς  της ομάδας μας σε αυτούς. Ως δωρητές λογίζονται αναγκαστικά και όλοι όσοι θα προσφέρουν στην ομάδα μας μετά την καταληκτική ημερομηνία της 20ης Μαΐου 2021, κατά την οποία όσες προσφορές έχουν συγκεντρωθεί θα προωθηθούν για την τελική δημιουργία του οπτικοακουστικού διαφημιστικού υλικού. Στους δωρητές συγκαταλέγονται και τα ιδρύματα, τα οποία δεν δύνανται να προβούν σε χορηγίες. Οι δωρητές θα αναφερθούν εφάπαξ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Στις δύο πρώτες κατηγορίες, δηλαδή του Μέγα Χορηγού και του Χορηγού

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

1.Την συνεχόμενη αναφορά του λογότυπου κάθε Χορηγού στην ιστοσελίδα μας  (www.kimolistes.com) με την ένδειξη «Μέγας Χορηγός» ή «Χορηγός» μέχρι το τέλος του 2021.

2. Την διαρκή προβολή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook τους μήνες από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο των logo όλων των χορηγών σε συνολική φωτογραφική απεικόνιση ή σε video &

3) την διακεκριμένη προβολή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook  κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο των logo  κάθε χορηγού ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένου του διαφημιστικού κείμενου που θα προτείνει η κάθε επιχείρησή.

4) Αποκλειστικά στην περίπτωση του Μέγα Χορηγού θα προβάλλεται τόσο το εταιρικό βίντεο διάρκειας έως ενάμιση λεπτό όσο και το λογότυπο του Μέγα Χορηγού τουλάχιστον από μια φορά πριν από κάθε προβολή του Cine Kαλησπερίτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του θερινού σινεμά.. Επιπλέον, εφ΄όσον το επιθυμεί ο Μέγας Χορηγός και μας διαθέσει τη σημαία (flag) του λογοτύπου του, αυτή θα αναρτάται επίσης σε όλες τις προβολές του θερινού σινεμά για όλο το διάστημα της λειτουργίας του.

5) Αποκλειστικά στην περίπτωση του Χορηγού θα προβάλλεται το λογότυπο του Χορηγού τουλάχιστον  μια φορά πριν από κάθε προβολή του Cine Kαλησπερίτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του θερινού σινεμά.

Απαραίτητο είναι να θυμόμαστε ότι  σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία οι Κιμωλίστες ΑΜΚΕ υποχρεούνται  να συνάψουν ιδιωτικά συμφωνητικά με τους Α) Μεγάλους Χορηγούς Β) Χορηγούς ΚΑΙ Γ) Δωρητές , μέχρι την 20η Ιουλίου για συμφωνητικά που έχουν υπογραφεί μέχρι 30/06/2021 και μέχρι την 20η Οκτωβρίου για συμφωνητικά που έχουν υπογραφεί μέχρι 30/09/2021. Η μη υποβολή του συμφωνητικού στην σχετική πλατφόρμα του Taxis αποτελεί παράβαση και επιφέρει επιβολή προστίμου εφόσον υπερβούμε την καταληκτική ημερομηνία ανάρτησης στo taxisnet των προαναφερόμενων ιδιωτικών συμφωνητικών. Επίσης για Δωρεές και χορηγίες, οι οποίες υπερβαίνουν τα 1000,00€ ανά ΑΦΜ οφείλουμε εντός τετραμήνου από την ημερομηνία της δωρεάς ή χορηγίας να αποδώσουμε τον σχετικό φόρο στην αρμόδια ΔΟΥ. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης στις ανωτέρω προθεσμίες είναι αδύνατον να εκπληρώσουμε τα ανταποδοτικά οφέλη.

Όσοι επιθυμούν να προβούν σε δωρεές για τις ανάγκες της εθελοντικής ομάδας Κιμώλου “Κιμωλίστες”, μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας όποιο πόσο επιθυμούν στον υπ’ αριθ. GR2201102920000029200244498 λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΜΩΛΟΥ ΑΜΚΕ.

ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.