Πεζοπορικός χάρτης Κιμώλου- Εκδόσεις Ανάβαση

0
20
ΑΝΑΒΑΣΗ
ΑΝΑΒΑΣΗ

Αφήσαμε τα καλύτερα για το τέλος!

Μετά από 17 χρόνια χαρτογραφικής δραστηριότητας, η ΑΝΑΒΑΣΗ, η πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία στην παραγωγή πεζοπορικών χαρτών στην Ελλάδα ήρθε και στην Κίμωλο.
Πρόκειται για ένα διαμαντάκι, ένα ακόμα μικρό θαύμα στην υπέροχη χώρα μας, με υπέροχες εξοχές και ωραιότατα μονοπάτια, που αξίζει να προβληθούν και οπωσδήποτε να διατηρηθούν.
Ο νέος αυτός χάρτης της ΑΝΑΒΑΣΗΣ αποτυπώνει όλες τις διαδρομές που άνοιξε ο ορειβατικος σύλλογος  ΕΠΟΣ Φυλής ,που πραγματοποίησε κατασκήνωση καθαρισμού των μονοπατιών  τον  Ιούλιο  2013 και συντηρούν οι “Κιμωλίστες”, η εθελοντική  ομάδα του νησιού.
Παράλληλα, η Ανάβαση, δώρισε στο δήμο Κιμώλου 2 πινακίδες με το χάρτη, ως κίνηση υποστήριξης και προβολής του πεζοπορικού τουρισμού, που στην Κίμωλο βρίσκει ιδανικό πεδίο.
Μια επίσης πολύ σημαντική κίνηση για την προβολή και υποστήριξη του πεζοπορικού τουρισμού είναι η δωρεάν παραχώρηση του χάρτη σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (που κανονικά είναι επι πληρωμή).
Η εφαρμογή λέγεται Αvenza maps και αφού την κατεβάσετε στο κινητό σας (με λειτουργικά iphone ή android) φορτώνετε το χάρτη είτε κάνοντας αναζήτηση με το όνομα kimolos ή διαβάζοντας το συνημμένο qr code.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το χάρτη στο νησί ή να τον παραγγείλουν (χονδρικά) από το κατάστημα της Ανάβασης, τηλ επικοινωνίας 2103218104 e-mail sales@anavasi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.