Κυριακή 10/7/22 στις 9:00 μ.μ στο Κάστρο Κιμώλου, την Παράσταση -performance “Βίωμα Καλοσύνης” / “Εxperience of Goodness”

0
222

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου “Κιμωλίστες” ΑΜΚΕ παρουσιάζει τη Κυριακή 10/7/20 στις 9:00 μ.μ στο Κάστρο Κιμώλου, την Παράσταση -performance “Βίωμα Καλοσύνης” / “Εxperience of Goodness”. Η ηθοποιός Χριστίνα Τασκασαπίδου θα διαβάσει αποσπάσματα από το ομώνυμο βιβλίο στη Γαλλική και Ελληνική γλώσσα υπό μορφή θεατρικού αναλογίου και με μουσική υπόκρουση Arvo Part . Επίσης η ηθοποιός θα ερμηνεύσει αποσπάσματα από την Τετάρτη Διάσταση (Επιστροφή της Ιφιγένειας)του Γιάννη Ρίτσου. Παράλληλα λειτουργώντας σαν ένας διάδρομος, μία γέφυρα, που ενώνει το παρελθόν με το τώρα και το μέλλον . θα προβληθεί η ταινία “Βίωμα Καλοσύνης” / Experience of Goodness της Ελένης Αλεξανδράκη Eleni Alexandrakis και της Χριστίνας Τασκασαπίδου Christina taskasapidou Είναι μια οκτάλεπτη ταινία «προσευχή», που βασίζεται σε αποσπάσματα του βιβλίου της Lydie Dattas «L’Experience de bonte», σε μετάφραση Σωτήρη Γουνελά. Αναφέρεται στο προσωπικό βίωμα της Lydie Dattas, που όταν ήταν τριών ετών, βίωσε μια πνευματική εμπειρία χάρη σε μια μοναχή που την περιέθαλψε όταν ήταν άρρωστη. Η ταινία έχει εμπνευστεί από την παράσταση της Ολιας Λαζαρίδου που είχε δημιουργηθεί για την ενίσχυση των σκοπών της Μ.Α.Φ. “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” το 2020 Η ταινία προβλήθηκε: Στο διαγωνιστικό μέρος τού Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. 2021 Στο διαγωνιστικό μέρος διεθνούς Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας 2021 Στο “Αναγνωστικό της Γαλιλαίας”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας 2021. (προβλήθηκε διαδικτυακά μόνο για 24 ώρες) Διάρκεια παράστασης 45 λεπτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.