Κιμωλίστες-Μαρινάκης Φώτης-Βραβεία Αντωνιάδου

0
7

Με ιδιαίτερη  χαρά και ικανοποίηση  ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α.ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» στη συνεδρίαση της 3ης Απριλίου 2014 επέλεξε, μεταξύ των υποψηφίων εργαζομένων της  S&B Bιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε και των κατοίκων της Μήλου,  αυτό να απονεμηθεί για το έτος 2013  στο ΦΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ του Ιωάννη , για την συνολική εθελοντική του δράση στη Κίμωλο, όπως καθρισμός μονοπατιών,συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Μήλου,πρωτοβουλία “Let’s do it” συγκέντρωση και προσφορά ιματισμού στο νησιώτικο σύλλογο Αίγέας, καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου Αφεντάκειου Γηροκομείου, κ.α..

Η επιλογή, ανάμεσα και στις υπόλοιπες, εξαιρετικά αξιόλογες,  υποψηφιότητες των Στ.Καμακάρη,Δημ.Βήχο,Στ.Τσιριγωτάκη,Φρ.τσιριγωτάκη,Μιχ.Βαμβακάρη, Γιαννούλη Βαμβούνη, Πέτρο Αρμένη, Γιάννη Κολιαράκη,Μανούσο  Καντσό,Παν. ΜανάκοSAM_0626,Ιωαν. Νίνο, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη πρόκληση.

Όμως η  συνολική εθελοντική δράση του Φώτη Μαρινάκη για το χρόνο που πέρασε  , έκαναν την υποψηφιότητα του να ξεχωρίσει.

Εκφράζοντας ταυτόχρονα και την ευαρέσκεια των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης, των Φορέων της Μήλου και Κιμώλου και των ατόμων που συμμετείχαν  στην διαδικασία υποβολής  υποψηφιοτήτων, συγχαίρουμε τον Φώτη Μαρινάκη για την εθελοντική του δράση και προσφορά  , καθώς και όλους τους υπόλοιπους άξιους υποψηφίους για το κοινωνικό τους έργο.

Ευχόμαστε όλοι να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση τη σημαντική κοινωνική δραστηριότητα  τους και να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για  όλους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.