Η ΚΙΜΩΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ¨LA BALAGUERE¨ !

0
641

     Χάρτης Κιμώλου    Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο εναλλακτικού τουρισμού ¨LA BALAGUERE¨, με έδρα τη Γαλλία, που διοργανώνει κάθε χρόνο, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, εκδρομές στις Κυκλάδες με σύντομες, ημερήσιες διελεύσεις και από την Κίμωλο, αποφάσισε να την εντάξει πλέον και στους προορισμούς διαμονής των επισκεπτών, με σκοπό να απολαύσουν  την πεζοπορία, ολιγόωρη (hiking) ή πολυήμερη (trekking), στα μονοπάτια του νησιού μας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε γκρουπ τουριστών θα κάνει δύο από τις δεκατέσσερις διανυκτερεύσεις του ταξιδιού του στην Κίμωλο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις τουριστικές επιχειρήσεις του τόπου μας, όπως καταλύματα, εστιατόρια, καταστήματα με σουβενίρ κ.ά..
     Η διαφήμιση που θα προκύψει και φυσικά, τα ανάλογα οικονομικά οφέλη των επαγγελματιών, αποτελούν άλλη μία δικαίωση των χρόνιων προσπαθειών μας για καθαρισμό, σήμανση και γενικά, προετοιμασία των μονοπατιών για τέτοια χρήση, όπως βέβαια, και η προβολή τους σε συνεντεύξεις μας, όπου τα υποδεικνύουμε ως μία επιπλέον τουριστική επιλογή,  η καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων και οι προσκλήσεις σε ορειβατικούς, ποδηλατικούς  συλλόγους κ.τ.λ., η συνοδεία τους κατά την παραμονή τους κ.ά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.