Ευχαριστήριο προς τους Υποστηρικτές & Συνεργάτες της Ομάδας μας

0
84
Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους Υποστηρικτές & Συνεργάτες της, οι οποίοι αγκάλιασαν τη διοργάνωση του «Kimolos Experience» Festival 2022 και πρόσφεραν την πολύτιμη συνδρομή τους έως την ολοκλήρωσή του. Σας ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση, την υποστήριξη αλλά και την αλληλεγγύη αναφορικά με τα ποικίλα θέματα τεχνικής υποστήριξης των δράσεων μας αλλά και τις καίριες τοποθετήσεις σας όταν χρειαστήκαμε την άμεση βοήθειά σας.
Θερμές ευχαριστίες:
-στο Δωρητή μας Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation, που είναι πάντα παρών πέντε συνεχή χρόνια και ενισχύει τις προσπάθειές μας για τον περιορισμό των πλαστικών και των θαλάσσιων απορριμμάτων στις παραλίες της Κιμώλου.
-Στην εταιρεία διανομής ταινιών Rosebud.21 που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, στηρίζει τις προβολές του Cine Καλησπερίτη και μας τιμά με τις ξεχωριστές ταινίες κάθε χρονιά.
-Στο Αφεντάκειον Κληροδότημα Κιμώλου για την αμέριστη υποστήριξη στις ανάγκες που προκύπτουν στην ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και την άμεση ανταπόκριση οποτεδήποτε χρειαστούμε τη βοήθειά σας.
-Στο Cyclades Preservation Fund για την σημαντική του συμβολή στη διάδοση της προστασίας του περιβάλλοντος μέσω των συνυφασμένων δράσεων της ομάδας μας καθώς και το CineDoc -Greece για τις προβολές Ελληνικών και ξένων ντοκιμαντέρ.

-Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Ephorate of Antiquities of Cyclades για την παραχώρηση του Μεσαιωνικού Κάστρου, των χώρων εποπτείας της και των παραλιών του νησιού και την καθοριστική συμβολή σας στις δράσεις του «Kimolos Experience» Festival. -Τους χορηγούς επικοινωνίας Kimolosfm.gr το ραδιοφωνικό σταθμό της Κιμώλου

και την Cosmote TV το συνδρομητικό κανάλι που έχει μεταφέρει την τηλεοπτική ψυχαγωγία σε άλλη διάσταση.
-Το Δήμο Κιμώλου για την στήριξη του στο «Kimolos Experience» Festival και την ανταπόκρισή του στις ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας του, το οποίο για πρώτη φορά τέλεσε υπό την Αιγίδα του.
-Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη και την άψογη συνεργασία μας.
-Τις μεταφορικές εταιρείες Μεταφορική εταιρία Κιμώλου «Βασίλη Μωραΐτη»
-και Μεταφορική εταιρία Κιμώλου «Νίκος Β. Μουστάκας» που μας στηρίζουν 11 χρόνια μεταφέροντας τα βιβλία των φίλων που αποστέλλονται στο νησί καθώς επίσης φροντίζουν να μας βοηθούν με κάθε τρόπο.
    Η ανταπόκρισή σας μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς αφενός δηλώνει έμπρακτα την εκτίμηση και αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς μας, αφετέρου δε, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το Εθελοντικό μας έργο. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για άλλη μια φορά. Η συνεχής στήριξη που μας παρέχεται είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική και ευελπιστούμε στην συνέχισή της και την επόμενη χρονιά.
Τις θερμές ευχαριστίες μας στους κάτωθι: Δήμος Κιμώλου, Αφεντάκειον Κληροδότημα Κιμώλου, Εταιρία διανομής κινηματογραφικών ταινιών Rosebud.21, Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation, Cyclades Preservation Fund, CineDoc -Greece, Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Ephorate of Antiquities of Cyclades, Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Μεταφορική εταιρία Κιμώλου «Βασίλη Μωραΐτη» και Μεταφορική εταιρία Κιμώλου «Νίκος Β. Μουστάκας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.