Δραστηριότητες Αυγούστου 2014

0
307

 

Ο Αύγουστος που πέρασε ήταν γεμάτος δραστηριότητες που, κατά γενική ομολογία, ήταν επιτυχημένες και έδωσαν σε πολλούς συμπατριώτες και επισκέπτες την ευκαιρία να χαρούν την κιμωλιάτικη φύση και φιλοξενία.
1)Πεζοπορία: Διοργανώσαμε αρκετές πεζοπορίες σε γνωστά και νέα μονοπάτια, άλλες εύκολες κι άλλες για πεπειραμένους πεζοπόρους. Η μεγαλύτερη συμμετοχή σημειώθηκε σε μια πεζοπορία στο Σκιάδι, καθώς πήραν μέρος περισσότερα από 50 άτομα.

Σκιάδι11-8- 2014

2)Προβολές ταινιών: Διοργάνωση με αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων που έγινε δυνατή χάρη στη συνεργασία με το Δήμο Κιμώλου που μας παραχώρησε την πίσω αυλή του σχολείου.
3)Συμμετοχή στη γιορτή της “λαδένιας” που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος με ζωντανή μουσική και χορό.

Φεστιβάλ λαδένιας 9-8-14
Φεστιβάλ λαδένιας 9-8-14

Φεστιβάλ λαδένιας 9-8-14

4)Μαθήματα παραδοσιακών χορών:Tα μαθήματα συνεχίστηκαν και τον Αύγουστο με μεγάλη επιτυχία.

5)Εκδρομή στην Πολύαιγο(15-16-8-14): Με τη συμμετοχή 56 ατόμων, ήταν η κορυφαία δραστηριότητα του Αυγούστου. Ανήμερα Δεκαπενταύγουστο και αφού κάναμε το γύρο του νησιού 33 άτομα περίπου, καταλήξαμε “στης Παναγιάς τ’ αυλάκι” όπου έφτασαν το βραδάκι και οι υπόλοιποι. Η συμπατριώτισσα Ροζάννα Λογοθέτη είχε ετοιμάσει πλούσιο δείπνο στην αυλή της εκκλησίας με τη βοήθεια  της Ρένιας Παπαθανασίου κ.α.Η νύχτα πέρασε όμορφα με τραγούδι και κουβεντούλα μέχρι το πρωί. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους συμπατριώτες Πέτρο Μαριάνο για την πολύπλευρη βοήθεια του, Βαγγέλη Βαμβακάρη για τη συμβολή του στην επιτυχία της εκδρομής και Αλέξανδρο Βεντούρη για τις μελωδίες που μας χάρισε με την κιθάρα του. Και του χρόνου, με υγεία, ακόμη καλύτερα!SAM_3406

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.