Διαδικτυακή ενημερωτική παρουσίαση για το πρόγραμμα “TRUST THE CHANGE

0
93

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός The People’s Trust διοργανώνουν την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου,  στις 17.00, διαδικτυακή ενημερωτική παρουσίαση για το πρόγραμμα TRUST THE CHANGE.

 

To “TRUST THE CHANGE”, το οποίο πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά, είναι ένα πρόγραμμα στήριξης της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης σε δέκα νησιά των Κυκλάδων όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα Seachange Greek Islands. Στόχος του είναι η ενδυνάμωση της μικροεπιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας με τρόπο βιώσιμο και επωφελή για το περιβάλλον. Οι 20 επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα λάβουν οικονομική́ υποστήριξη έως €5.000 για να υποστηρίξουν επιλογές που προστατεύουν το περιβάλλον.

Στόχος της επικείμενης παρουσίασης είναι η ενημέρωση για το πρόγραμμα και για τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων, καθώς και η απάντηση σε τυχόν ερωτήσεις από τους παρισταμένους.

 

Η ενημερωτική παρουσίαση θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Παρουσίαση “Trust The Change”: https://us06web.zoom.us/j/81303803949

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.