Δεύτερος Μεγάλος Διαγωνισμός κοινοποίησης της προωθητικής αφίσας του Cine Καλησπερίτη

0
6

 

 
   Μετά την απροσδόκητη απήχηση του πρώτου διαγωνισμού κοινοποίησης της κεντρικής αφίσας του Cine Kαλησπερίτη, η οποία έλαβε χώρα από τους Κιμωλίστες την άνοιξη του 2019, προχωράμε με αισιοδοξία στην υλοποίηση της ίδιας ιδέας και εφέτος προκειμένου να διαδόσουμε ακόμη περισσότερο μια από τις κεντρικές δράσεις της ομάδας μας, η οποία δεν είναι άλλη από την αγαπημένη προβολή πολλών ποιοτικών και διαχρονικών κινηματογραφικών ταινιών στις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού μας. 
   Για την ευρύτερη  διάδοση και διαφήμιση του μεγάλου διαγωνισμού  της κοινοποίησης της αφίσας προβολής του Cine Καλησπερίτη θα μας ήταν χρήσιμη όποια ευγενική χορηγία μας προσφερθεί. Για τη διευκόλυνση όποιου επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθειά μας αναλαμβάνοντας μια οποιαδήποτε σχετική οικονομική επιβάρυνση, περιγράφουμε παρακάτω ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τις βασικές επιμέρους κατηγορίες χορηγιών, οι οποίες αντικατοπτρίζουν άμεσα και ουσιαστικά τις πρωταρχικές ανάγκες του διαγωνισμού μας:   

1. Τέσσερα (4) Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια με συμβατικό πλοίο προς και από την Κίμωλο.

2. Ένα δίκλινο Δωμάτιο στην Κίμωλο για 4 διανυκτερεύσεις* &

3. Κάλυψη της διατροφής (1 γεύμα/ημέρα 2 ατόμων) για 4 ημέρες.

*Το 4ήμερο αφορά διαζευκτικά τις περιόδους α) από 01 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2020 & β) από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020. Η επιλογή της περιόδου διαμονής εξαρτάται από την επιθυμία του νικητή, με την προϋπόθεση ότι η γνωστοποίηση της περιόδου διαμονής θα γίνει από εκείνον το αργότερο έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

  Σας υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας εκτός από τις ολόψυχες ευχαριστίες μας, θα σας εξασφαλίσουμε με χαρά:
1. την αναγραφή του λογότυπου της επιχείρησής σας στην αφίσα της κοινοποίησης.

2.Την συνεχόμενη αναφορά του λογότυπου κάθε Χορηγού στην ιστοσελίδα μας  (www.kimolistes.com) μέχρι το τέλος του 2020.

3. Την διαρκή προβολή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook τους μήνες από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο εξαιρουμένης της περιόδου των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου των logo όλων των χορηγών σε συνολική φωτογραφική απεικόνιση ή σε video &

4) την διακεκριμένη προβολή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook  κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο των logo  κάθε χορηγού ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένου του διαφημιστικού κείμενου που θα προτείνει η κάθε επιχείρησή.

   Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας ευρείας προβολής της επιχείρησής σας μέσω και των διαδοχικών κοινοποιήσεων που θα ακολουθήσουν καθώς και των αναμενόμενων σχετικών δημοσιεύσεων, συμβάλλοντας εκτός των άλλων στην ποιοτική τουριστική, πολιτισμική & υγιή κοινωνική ανάπτυξη του νησιού μας.

   Σας παρακαλούμε θερμά, όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:

  1. Στο e-mail: kimolistes@outlook.com
  2. Στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944665646

   Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αγάπη σας προς την ομάδα μας και σας δηλώνουμε ότι παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και σχετική πληροφορία.

 
Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες»

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.