Γνωριμία με το ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΚΙΜΩΛΟ!!!

0
2

Γνωριμία με το ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΚΙΜΩΛΟ!!!

Ονομάζομαι Κράνης Γεώργιος για όσες και όσους δεν με ξέρουν και κατάγομαι απ την Κίμωλο, την οποία επισκέπτομαι η οικογένειά μου και εγώ ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι. Μια προσπάθεια κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να έχω ακόμα συνειδητοποιήσει τα τεράστια οφέλη των κοινωνικών δικτύων, ξεκίνησε δειλά δειλά εκεί γύρω στα τέλη του 2010. Το δίλλημα αρχικά ήταν μεγάλο. Τι όνομα έπρεπε άραγε να είχε αυτό το κοινωνικό δίκτυο που θα προσπαθούσε να ενώσει όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της Γης με θέμα ένα μικρό και άγνωστο Νησάκι που λέγεται Κίμωλος;

Πως θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό και ταιριαστό ένα όνομα που δεν θα έθιγε, αλλά αντιθέτως θα ένωνε την ιδιοσυγκρασία των ντόπιων Κιμωλιατών, αλλά ταυτόχρονα θα έκανε όλους τους ενδιαφερομένους για την Κίμωλο να ενταχθούν στην ομάδα; Η ιδέα δεν ήρθε τυχαία καθώς πολύ συχνά οι εξαιρέσεις και οι διακρίσεις σε βάρος του Νησιού μας σχετικά με την ναυτιλιακή σύνδεση με τον Πειραιά έκανε το πρόβλημα έντονο ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΚΙΜΩΛΟ!!! Πολλοί βιάστηκαν να την κακοχαρακτηρίσουν… »Κοροϊδεύεις… μου είπαν». Το θέμα είναι ότι η δίκαιη απαίτηση προχωράει μπροστά κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Άλλωστε ο Νομοθέτης όρισε την Νησιωτική Πολιτική και την ερμήνευσε έτσι ώστε η ανάγκη για ΖΩΗ να συνεχίσει να υπάρχει στα νησιά μας!

Όμως οι ΑΝΑΓΚΕΣ τελικά ήταν πολλές και η ανάγκη της Ενημέρωσης άμεση. Έτσι όπως η οικογένεια αποτελεί Κοινωνικό Δίκτυο που κρατάει τα μέλη της ενωμένα, έτσι και αυτό το Κοινωνικό Δίκτυο έγινε ξαφνικά και από το πουθενά Ανάγκη Ενημέρωσης για το Νησί μας. Σκεφτείτε πλέον ότι οπουδήποτε στον Πλανήτη και αν είναι κάποιος μπορεί να ενημερώνεται αν πάσα στιγμή. Κι έτσι οι ΦΙΛΟΙ άρχισαν να αυξάνουν κάθε μέρα και σήμερα αριθμούμε 616 Μέλη.

Το ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΚΙΜΩΛΟ!!! είναι μια Δημόσια Ομάδα που προσπαθεί να αναμεταδίδει έγκυρες ειδήσεις ανιδιοτελώς προς ενημέρωση των Μελών του. Η Στόχο-προσήλωση του είναι να ενημερώνει και όχι να προσβάλει ή να προδικάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Και έτσι ελπίζουμε να συνεχίσουμε… Το που θα φτάσουμε; Κανείς δεν ξέρει… Άλλωστε οι συνθήκες για όλο τον Κόσμο έχουν γίνει πλέον πολύ δύσκολες!!!

Ευχαριστώ το Δήμο Κιμώλου, τους Κιμωλίστες, το MilosVoice αλλά και όλο τον Κόσμο που με τιμάει και με διαβάζει! Ελπίζω για το καλύτερο τόσο για την Κίμωλο μας, όσο και για την Ελλάδα μας!

12167572_10205046525629469_1517411796_n

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.