Αποστολή ρούχων στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων (13-2-17)

0
215

 Αποστολή ρούχων στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων (13-2-17)

    Για τέταρτη φορά οι κάτοικοι της Κιμώλου ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις  των καιρών συγκέντρωσαν ρούχα για τις ανάγκες της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Πολυτέκνων.
Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης ορίστηκαν τρία σημεία συγκέντρωσης:

α) η εκκλησία της «Παναγιάς»

β) το μαγαζί του Αντώνη και της Βαρβάρας Βεντούρη “Περαντζάδα”

γ) το κατάστημα «Μillenium»  της Mαρίας Λογοθέτη

Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν με τρόπο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι εντυπωσιακό ότι εκτός απο όλα τα άλλα είδη  ρουχισμού συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα παιδικών ρούχων και πολλά  παπούτσια επιβεβαιώνοντας πως  η συγκεκριμένη προσπάθεια στόχευε  κυριώς στην κάλυψη αναγκών μικρών παιδιών.

       Με τους Κιμωλίστες να έχουν τον συντονισμό της όλης προσπάθειας και με δεδομένη την έμπρακτη ευαισθησία των πολιτών της  Κιμώλου ,επιτύχαμε το στόχο μας. Ευχαριστίες οφείλονται σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, τις επιχειρήσεις που δέχθηκαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια επιτρέποντας την συγκέντρωση του ιματισμού στον χώρο τους αλλά και τον παπά-Δημήτρη που έκανε το ίδιο προτρέποντας και ενθαρρύνοντας την συγκέντρωση των προσφερομένων ειδών στον χώρο του ναού της Οδηγήτριας. Τέλος ευχαριστούμε τον μεταφορέα Νίκο Μουστάκα που ανέλαβε αφιλοκερδώς για τρίτη συνεχόμενη φορά την μεταφορά του υλικού που συγκεντρώθηκε στην Αθήνα προκειμένου να παραδοθεί στους αποδέκτες της προσφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.