Ολοήμερη Εκδρομή στην Πολύαιγο παρέα με τους Κιμωλίστες!!!

0
1389
Μερσίνι

Το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 11 το πρωί ξεκινάμε από την Ψάθη με προορισμό το απέναντι νησί της Πολυαίγου!

Στην διασημότερη παραλία  της Πολυαίγου, Μερσίνη θα βρεθούμε αυτή την φορά για να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά και την αμμουδερή ακρογιαλιά!

Μερσίνι

Αν σας αρέσει το κολύμπι μπορείτε να πάτε κολυμπώντας ως το νησάκι Μανωλόνησο, που βρίσκετε κοντά στην παραλία του Μερσινίου.

Αν πάλι είστε λάτρεις της πεζοπορίας υπάρχει δυνατότητα με μέλος των Κιμωλιστών να επισκεφτείτε την παραλία της Παναγιάς Τ΄ Αυλάκι να κάνετε κι εκεί μια βουτιά και να επιστρέψετε. Η διαδρομή του μονοπατιού που οδηγεί στην παραλία είναι 1 ώρα πεζοπορία έως την παραλία και 1 ώρα η επιστροφή. (Πρόκειται για διαδρομή με Β. Δ. 1)

Αν βρίσκεστε στο νησί της Κιμώλου ελάτε να περάσετε μια υπέροχη μέρα παρέα με τους Κιμωλίστες, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου!

 

Της Παναγιάς τ΄Αυλάκι

Οδηγίες για την εκδρομή

 

  • Ώρα αναχώρησης : 11 το πρωί από Ψάθη με το σκάφος του Καπετάν Βαγγελή
  • Ώρα επιστροφής 8 το βράδυ από παραλία Μερσίνη, Πολύαιγο
  • Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας φαγητό, νερό ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας..
  • Λόγω του ότι η παραλία δεν έχει σκιά, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας ομπρέλα, καπέλο και εννοείται μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας!
  • Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ κατά άτομο.
  • Για πληροφορίες & διευκρινίσεις όσον αφορά στην εκδρομή, οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με τον Κο.Φώτη Μαρινάκη (6944665646), ενώ για τις κρατήσεις θέσεων με το θαλάσσιο σκάφος απευθύνονται στο ναυτικό πρακτορείο «KIMOLOS TRAVEL” (2287051735).

 

P.S. Βιαστείτε να κλείσετε θέση!!!! (Περιορισμένος αριθμός ατόμων)

 

Της Παναγιάς τ΄Αυλάκι
Κάτω Μερσίνι

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.