Συλλογή ρούχων,κουβέρτες κ.λ.π στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ” (Π.Ε.ΦΙ.Π.)

0
76

Συλλογή ρούχων,κουβέρτες κ.λ.π στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ” (Π.Ε.ΦΙ.Π.)

Με  ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ολοένα και αυξανόμενη απήχηση των κινήσεων αλληλεγγύης της ομάδας μας,οι οποίες αποτελούν τον βασικό πυρήνα των στόχων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το εξής:Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών ένδυσης και πάσης φύσεως ρουχισμού προκειμένου αυτά να δωρηθούν για την ενίσχυση  φιλανθρωπικού σκοπού,στέφθηκε με ανέλπιστη επιτυχία.Ήδη  την Τρίτη  15-9-15 παραδόθηκε ,ως ακριβώς είχε αποφασιστεί στην ” ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ” (Π.Ε.ΦΙ.Π.),μια πέρα από κάθε προσδοκία ποσότητα και ποικιλία ενδυμάτων.

Για την ωρίμανση της προσπάθειας αυτός  κρίνεται δυσαναπλήρωτη η εθελοντική συμβολή και η ευαισθησία που επέδειξαν οι:α) ο πρωτοπρεσβύτερος  πατήρ Δημήτριος Εμμ. Βεντούρης β)το κατάστημα ” Millenium” της Μαρίας  Λογοθέτη γ)το καφέ σνάκ μπάρ ” Περαντζάδα”  της Βαρβάρας Κοντορουχά,οι οποίοι διέθεσαν απλόχερα χώρο και προσέφεραν απο τον προσωπικό τους χρόνο για τη διαδικασία συλλογής του ανωτέρου ιμαντισμού.Επίσης,οφείλονται θερμότατες ευχαριστίες  στον Νίκο Μουστάκα (Φορτηγό) για την ανιδιοτελή προθυμία και την άοκνη βοήθεια  στην μετακόμιση των δεμάτων  με το υλικό ενδυμασίας  και την μεταφορά αυτών  στον προορισμό τους.Τέλος θα ήταν παράλειψη αν δεν απευθύνουμε λόγια ευγνωμοσύνης  σε όλους εσάς που μας συντρέξατε και με κάθε πρόσφορο τρόπο στηρίξατε το εγχείρημα μας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς τη δική σας συμμετοχή τίποτα  δεν θα είχε επιτευχθεί!

Άλλη μια κατάκτηση στο ενεργητικό της ομάδας μας είναι γεγονός!Πάντα τέτοια….

SAM_5122SAM_5086SAM_5092SAM_5072κιμωλιστες

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.