1ος εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών

1ος εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» προγραμματίζει τη διοργάνωση δράσης για τη συντήρηση υφιστάμενων και καθαρισμό «κλεισμένων» μονοπατιών. Η δράση αυτή θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις – τετραήμερα, ένα την Πρωτομαγιά (28 Απριλίου – 2 Μαΐου) και ένα του Αγίου Πνεύματος (2 Ιουνίου -6 Ιουνίου).

Για την υλοποίησή της, εκτός από τη βοήθεια των Κιμωλιατών, ζητήσαμε και τη συνδρομή ορειβατών οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία. Ο αριθμός των ορειβατών θα ανέρχεται σε 10 άτομα ανά τετραήμερο.

Με δεδομένο ότι η προσφορά των ορειβατών (εργασία) θα είναι εθελοντική, εμείς θα αναλάβουμε την κάλυψη του  κόστους μετακίνησης, διαμονής και διατροφής. Καλούμε δε, για την ευγενική συνδρομή σε αυτή τη δράση, το Δήμο  Κιμώλου, τους επαγγελματίες, φορείς και ιδιώτες.

Παρακαλούμε λοιπόν όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν είτε με τη διάθεση  δωματίων είτε με προσφορές στη σίτιση και τις μετακινήσεις είτε με οποιαδήποτε άλλη παροχή η οποία θα μπορούσε να ενισχύσει οικονομικά την Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου. Με σκοπό την έγκαιρη και άρτια οργάνωση επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο στο τηλέφωνο  6944665646 ή στο email: kimolistes@outlook.com.

Θα χαρούμε να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθεια αυτή για το νησί μας.

 

«Κιμωλίστες»

Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου

 

Author: Fotis

Share This Post On

2 Σχόλια

 1. Φώτη Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Σου στέλνω το e-mail μου, σε περίπτωση που θέλεις να μου στείλεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να τα εκτυπώσω.
  Σ’ ευχαριστώ.

  Έλενα

  κιν. τηλ. 6939 866452

  Post a Reply
 2. Φώτη Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Σου στέλνω το e-mail μου, σε περίπτωση που θέλεις να μου στείλεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να τα εκτυπώσω.
  Σ’ ευχαριστώ.

  Έλενα

  κιν. τηλ. 6939 866452

  Post a Reply

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *