ΤΟ ¨CINE Καλησπερίτης¨ ΑΠΟΚΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

0
256

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση στις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια, να αναβαθμιστούν οι πολιτισμικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Κίμωλο, μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων, όπως ανοιχτές βιβλιοθήκες, θερινό σινεμά, εικαστικές πρωτοβουλίες κ.ά., και να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο ως νησί των γραμμάτων και του πολιτισμού. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, κλείνουν πέντε χρόνια από τότε που ανέτειλε στην Κίμωλο ο κινηματογραφικός Καλησπερίτης, το πρώτο άστρο που εμφανίζεται στον κιμωλιάτικο ουρανό κάθε βράδυ, από το οποίο πήρε το όνομά του το θερινό σινεμά του νησιού, που απογειώνει τα καλοκαιρινά βράδια  μας! Μάλιστα, το ενδιαφέρον και η αγάπη που εισπράττουμε, μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο, έτσι λοιπόν προχωρήσαμε στη δημιουργία λογοτύπου για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Η έμπνευση και η υλοποίησή του είναι προσφορά του Κώστα Βεντούρη του Ιωάννη του Κωστή του Σιδέρη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Με την ευκαιρία, ανακοινώνουμε ότι  το ¨CINE Καλησπερίτης¨ μέχρι τις 10 Ιουλίου περίπου θα διεξάγει μια προβολή την εβδομάδα, στο Κάστρο της Κιμώλου. Αμέσως μετά και μέχρι τις 30 Αυγούστου, θα ξεκινήσει η περιπλάνηση της κινητής μας αίθουσας στις όμορφες πλατείες και στις μαγικές παραλίες του νησιού, με δύο προβολές την εβδομάδα, καιρού βεβαίως, πάντα επιτρέποντος.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά την εταιρία διανομής ¨Rosebud 21¨, που για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τις προσπάθειές μας και συνεχίζει να μας παραχωρεί αφιλοκερδώς τις ταινίες της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους φίλους μας ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου!

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Σας περιμένουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.