Πέμπτη 20/7/17 στην πλατεία της Σωτήρας στις 19:00-«Θα σου πω ένα παραμύθι… Θα μου φτιάξεις μια ζωγραφιά;»

Πέμπτη  20/7/17 στην πλατεία της Σωτήρας  στις 19:00

 

«Θα σου πω ένα παραμύθι… Θα μου φτιάξεις μια ζωγραφιά;»

Η νέα, πρωτότυπη δραστηριότητα για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων!

 

Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες μία καινούρια, δημιουργική δραστηριότητα για την ψυχαγωγία των παιδιών, που οργανώνεται για πρώτη φορά από την Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου ¨Κιμωλίστες¨! Κάθε 10 ημέρες περίπου λοιπόν και έως το τέλος του καλοκαιριού, όσα παιδιά επιθυμούν, θα συγκεντρώνονται στις πλατείες και σε άλλα ασφαλή σημεία του χωριού, θα κάθονται σε πολύχρωμα θρανία που θα τους περιμένουν σε ένα κατάλληλα διακοσμημένο περιβάλλον και εκεί κάποιος εθελοντής με σχετική εμπειρία θα τους διαβάζει ένα παραμύθι. Μετά την ολοκλήρωση της αφήγησης, το κάθε παιδί θα ζωγραφίζει όποια εικόνα έχει μείνει στο μυαλό του πιο έντονα. Οι ¨πίνακες¨ θα κρεμιούνται αμέσως με μανταλάκια σε απλωμένα σχοινιά και η υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής των νέων καλλιτεχνών μας θα είναι έτοιμη!

 

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας όμως, δε θα ήταν εφικτή, χωρίς το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση τριών συμπατριωτών μας: Όλα ξεκίνησαν από μία ιδέα της Dr Μαρίας Σάρδη, ενώ καθοριστικός ήταν ο ρόλος των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης ¨Παιχνίδια ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ¨, του Δημήτρη Μουστάκα, που προσέφερε καινούρια θρανία και καθίσματα, και του ¨Mini market ΦΩΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ¨, του Φώντα Μουστάκα, που κάλυψε οικονομικά την αγορά της γραφικής ύλης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά! Τέλος, ευχαριστούμε και το Δήμο της Κιμώλου για την παραχώρηση των θρανίων και των καθισμάτων που βρίσκονταν στην αποθήκη του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και για την άδεια χρήσης των πλατειών και των υπόλοιπων δημόσιων χώρων, όπου θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις.

 

Author: Fotis

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. «Θα σου πω ένα παραμύθι… Θα μου φτιάξεις μια ζωγραφιά;» - Cyclades24 - […] πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της […]

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.